biodanza in de jungle

wekelijkse groep amsterdam

"Lieve, inspirerende Lyan, 

Heerlijk herkenbaar weer wat je schrijft.  Ja, ik geniet van jouw teksten en van jouw vivencia's. 

Ik lees net op ergens op internet ergens over de betekenis van vivencia:  “een ervaring die een individu met grote intensiteit beleeft in het hier-en-nu, die de emotionele en organische functies omvat” (Rolando Toro Araneda,1968). Dankjewel dat je me steeds weer meeneemt op een reis waarin ik mezelf en anderen zo kan ontmoeten. Je bent de beste gids die ik me kan bedenken."

Mail me AJB als je mee wilt doen!!

Elke woensdagavond is er een wekelijkse Biodanzaworkshop in Amsterdam. Hier dansen mensen uit de wijde omgeving van Amsterdam. Door wekelijks te dansen geef je jezelf de mogelijkheid om je leven geleidelijk te transformeren. Het is een proces van integratie dat gestaag voortgaat. In de veiligheid van de wekelijkse groep kun je steeds meer zijn wie je werkelijk bent. Het is belangrijk Biodanza wekelijks te blijven doen, totdat de effecten een blijvend karakter krijgen.


Reacties van deelnemers:

 

"Ik vond het een feestje gisteravond. Wat zijn we verwend met jou!"

 

"Ben al weer een tijdje terug in Frankrijk en denk nog vaak aan die mooie vivencia die ik bij jou heb mogen beleven. Het was geweldig en intens voor mij om in jouw groep te dansen... een groep zo open, zo teder... Dank jullie wel ieder individueel en allemaal samen voor jullie warme welkom !"

 Wanneer:  Iedere WOENSDAGAVOND

 

Inloop: vanaf 19:30 uur

Start: 20:00 uur precies

 

 

Zelf meenemen:  een dekentje voor oefeningen op de grond.

 

Losse les: 18 euro

Abonnement voor 10 achtereenvolgende weken: 145 euro

 

Adres:

De Jungle

Tweede van Swindenstraat 26

1093 VS Amsterdam

 

Betaald parkeren in de buurt tot 21:00 uur

7 minuten lopen vanaf station Muiderpoort

 

Voor wie:

Het is een gevorderden-biodanza-groep: Als je nog geen ervaring hebt met Biodanza neem dan contact met me op om samen te kijken of deze plek geschikt is voor jou. Je kunt me ook bellen:

06-42152641

 

 

Meld je hier aan

 

De groep is weer open voor nieuwe deelnemers. Als je belangstelling hebt om mee te doen, stuur me dan een berichtje. De groep in Amsterdam is een gevorderde biodanza-groep, dit betekent dat de avonden geschikt zijn voor mensen met biodanza-ervaring en/of ervaring met andere manier van lichaams/gevoels-bewustzijn. Neem even contact met me op als je mee wilt doen!