VERDIEPINGSDAGEN

Dansdag 
BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 24 september 2023
Biodanza met Lyan
 
 
accfe280-c011-4370-b478-26ec23c332de.jpg
 
In de dagen Biodanza meets Tantra ben je in contact met het diepe mysterie van het leven door een reis van lichaamsbewustzijn, beweging en verbinding.
Key-woorden zijn 'veiligheid', 'afstemming', 'respect' en 'verbinding met jezelf'.
De connectie met seksuele energie/levensenergie zit in jou en vind je niet buiten jezelf door 'externe waardering'.
Door te bewegen verbind je je opnieuw met jouw lichaam, met jouw seksuele energie, met jouw levensvreugde en kracht.
Het maakt je een 'mooier', stralender mens. Je creativiteit gaat (weer) stromen en je voelt je vervuld en verbonden.
 
Wij wonen in ons lichaam, ons lichaam is de poort waardoor we het leven ervaren. Als je bezig gaat met beweging met lichaamsbewustzijn, zul je waarschijnlijk merken dat je grote delen van je lijf helemaal niet echt 'bewoond'.
Door het dansen en door de specifieke oefeningen worden we 'wakker' gemaakt. Mag het leven nog veel meer door ons heen stromen. Met alle gevoelens die daarbij vrij komen.
En hoe mooi is het dat er dan ook momenten zijn waarop je het heel duidelijk voelt:
Ik ben verbonden, ik ben heel en prachtig precies zoals ik ben, ik ben liefde, ik ben precies goed zoals ik ben. Ik hou van mezelf en mijn lichaam. Ik hou van mijn leven.
 
In ons vaak drukke leven is het belangrijk dat we regelmatig momenten afbakenen om connectie met onszelf, met ons lichaam, onze gevoelens, onze kwetsbaarheid en onze kracht te maken. Een biodanzadag zet je in een omgeving waarin je echt helemaal met je aandacht kan gaan naar wat belangrijk voor jou is. Je stapt letterlijk in een ruimte met gelijkgestemden, inspirerende muziek en helende dansen. Daarom ben ik ook zo blij dat zoveel mensen hun weg naar biodanza en naar mijn events weten te vinden. Het is zo krachtig wat we met elkaar voor elkaar kunnen krijgen!
 
De vorige dansdagen 'Biodanza meets tantra' waren nagenoeg of helemaal 'uitverkocht'. Dus meld je op tijd aan als je er graag bij wilt zijn.
Ik verwelkom je van harte!!
Aanmelden kan door mij te mailen op: Lyanvdmeulen@gmail.com 
 
Jouw bijdrage:
 60 euro per dag
Je kunt het bedrag overmaken naar NL33 ABNA 0470 3749 85
tnv Lyan van der Meulen Acting Training Coaching en Biodanza
 
Je neemt je EIGEN LUNCH mee en indien nodig: eigen bordje en bestek.
Het is ook fijn om PANTOFFELS, een DEKENTJE en FLESJE VOOR WATER mee te nemen.
Ik zorg voor thee en koffie.
 
Let op: Tot 11 uur is er een andere dansles in de zaal die we gebruiken. Wacht alsjeblieft met naar binnen gaan in de ruimte totdat de deelnemers van deze les zich hebben omgekleed en naar buiten zijn gegaan.
Het is dus handig om aan te komen vanaf 11:15 uur.
De laatste vivencia eindigt rond 17:00 uur.
 
De Verdiepingsdagen zijn geschikt voor mensen met biodanza-ervaring of andere ervaring op het gebied van lichaamsbewustzijn en contact.
 
Adres: Nia Studio in Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Parkeren gratis en voor de deur.
Je gaat naar binnen bij de hoofdingang (waar ook de ingang van het zwembad is) en als je binnen bent, loop je de gang rechts in. Aan het einde van de gang is een trap naar de 1e etage. Onze zaal is, als je boven komt, aan je rechterhand.
ZONDAG 25 JUNI
DANSDAG
CURSUS IN LIEFDE / LIEFDESMOED
 
BIODANZA MET LYAN
in Naarden
 
2022_0201_02333400 2.jpg
 
 
Ik vind het zo bijzonder wat de dansdagen mensen kan brengen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Er wordt zelfs zo nu en dan over 'wondertjes' gesproken door deelnemers.
En het inspireert mij ook heel erg om op de dagen thema's aan bod te laten komen waar mensen verlangens in hebben om stappen in te maken. Daardoor voelen de dansen vaak heel persoonlijk. Voor mij is het de kunst om deze thema's terug te laten komen in twee harmonisch verlopende vivencia's. En mijn hart zingt als ik zie, voel en hoor wat de effecten hiervan zijn. Ik voel me dan een dankbaar mens.
 
Afgelopen zondag waren we wederom met een heerlijk grote groep prachtige mensen. Het resoneert nog steeds in mij.
En ik kreeg tijdens de dag ook al inspiratie door voor de komende dansdag. Zo leuk!!
De dagen vullen elkaar steeds heel mooi aan. Een deelnemer zei dat ze de maandelijkse dagen nog krachtiger vindt dan een jaargroep. 'Want er is een kern van mensen die er iedere maand bij is, en daarnaast zijn er ook andere mensen die zo nu en dan komen en nieuwe mensen, waardoor er EN veel verdieping is EN veel mogelijkheid tot nieuwe ervaringen.'
Als je nu al weet dat je er 25 juni bij wilt zijn: laat het me vast weten. De lijst loopt alweer lekker vol.
In de dansdagen Cursus in Liefde / Liefdesmoed focus ik op de liefde. Je wordt van harte uitgenodigd om samen met de andere deelnemers in dit veld te zijn en te dansen met jouw kwaliteiten en uitdagingen hierin.
De dagen gaan zeker niet alleen maar over 'liefdesrelaties. Het gaat in beginsel over de liefde met jezelf. Over jou en de mensen om je heen (daar kunnen natuurlijk ook liefdesrelaties in zitten) En over jou en de liefde voor het grotere geheel: de wereld, de natuur, de kosmos. Want hier ligt de bron van ons geliefd, verliefd en liefdevol voelen.
 
De intentie van de dagen is:
Dat we nog meer kunnen leven wie we werkelijk zijn: vreugdevolle wezens van liefde!
 
Thema's waar we mee kunnen dansen tijdens deze dansdagen zijn bijvoorbeeld
Verlatingsangst
Bindingsangst
Bindingsdrang
Het stroomt niet
Je weet niet wat je nou echt voelt, zit snel 'in je hoofd'
Je voelt je afhankelijk van de erkenning/bevestiging van anderen
Je hebt het gevoel dat je je autonomie opgeeft in een relatie
Je hebt 'iets' tegen mannen/vrouwen
Je vind het moeilijk om ergens om te vragen
Je vind het lastig om te ontvangen
Je voelt je te verantwoordelijk
Je hebt spijt van iets
Je vind het lastig om jezelf te zijn in een liefdesrelatie/je past je te snel aan
Je vind het lastig om grenzen aan te geven
Je schaamt je voor je 'schaduwkanten', vind het moeilijk om met deze kanten van jezelf om te gaan
Je bent heel kritisch op anderen
Je doet heel erg je best, vind het moeilijk om te ontspannen
Als er iets is waar jij  tegenaan loopt: MAIL HET ME ALVAST! Ik ga dan kijken of ik het op kan nemen in het ontwerp van de dag. 
De dagen zijn geschikt voor iedereen. Het maakt dus helemaal niet uit of je op dit moment in liefdesrelatie zit of niet. En je kunt een partner meenemen om de workshops samen te beleven, maar dat hoeft niet.
 
 
Aanmelden kan mij te mailen op: Lyanvdmeulen@gmail.com
 
Jouw bijdrage:
 60 euro per dag
Je kunt het bedrag overmaken naar NL33 ABNA 0470 3749 85
tnv Lyan van der Meulen Acting Training Coaching en Biodanza
Contant betalen op de dag zelf mag ook.
 
Je neemt je EIGEN LUNCH mee en indien nodig: bordje en bestek.
Het is ook fijn om een DEKENTJE en FLESJE VOOR WATER mee te nemen.
PANTOFFELS kunnen ook heel fijn zijn om bij je te hebben!
Mijn team en ik zorgen voor koffie/thee.
 
Let op: Tot 11 uur is er een andere dansles in de zaal die we gebruiken. Wacht alsjeblieft met naar binnen gaan in de ruimte totdat de deelnemers van deze les zich hebben omgekleed en naar buiten zijn gegaan.
Het is dus handig om aan te komen vanaf 11:15 uur. 
We starten tussen half 12 en kwart voor 12.
De dag duurt tot ongeveer 17 uur.
 
De Verdiepingsdagen zijn geschikt voor mensen met biodanza-ervaring of andere ervaring op het gebied van lichaamsbewustzijn en contact.
Adres: Nia Studio in Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden
Parkeren gratis en voor de deur.
Je gaat naar binnen bij de hoofdingang (waar ook de ingang van het zwembad is) en als je binnen bent, loop je de gang rechts in. Aan het einde van de gang is een trap naar de 1e etage. Onze zaal is, als je boven komt, aan je rechterhand.
 
 
DANSDAGEN 2023 IN NAARDEN
Zondag 25 juni
CURSUS IN LIEFDE / LIEFDESMOED
Zondag 23 juli
BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 24 september
BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 22 oktober
 
Zondag 26 november
 
Zondag 24 december 
DANSEN MET DE ENGELEN (de dag voor Kerstmis)
Tijden: 11:15 tot ongeveer 17:00 uur
IMG_9140.jpg
Met Veronica Toro in het weekend
'Sensualiteit van het Goddelijke'
'Bevrijdend'. Dat is het woord wat op dit moment in me opkomt. Natuurlijk vast niet toevallig omdat het vandaag 5 mei is, maar het woord past ook bij het bewustzijn wat ik heb over mijn eigen seksualiteit. Een tijdje geleden was ik me er weer eens van bewust hoe mijn genieten en bewegingsruimte nog steeds zo nu en dan beperkt wordt door oude overtuigingen uit familie/cultuur. En dat is fijn (dat bewustzijn) want dan kan ik er voor kiezen om me te oefenen in overtuigingen die veel fijner zijn voor iedereen en door dit in te trainen gaan mijn hersenen en mijn lichaam deze nieuwe programmering geloven en heb ik meer vrijheid in het genieten.
Voorbeelden van 'nieuwe' overtuigingen?
'Seks mag'
'Seks is lekker'
'Seks is natuurlijk'
'De bedoeling van seks is genieten'
'Mijn lichaam is helemaal van mij'
 
Ik schrijf met opzet nu niet de oude overtuigingen op, omdat ik ze niet langer in mezelf wil voeden. Ik doe niet mijn best om ze te herinneren. Ik ben ze aan het 'vergeten'.
 
Hoe zit het bij jou?
Het mooie van het regelmatig biodanza doen is dat je steeds thuiser wordt in je eigen lichaam en leven. Je steeds minder laat beperken door 'oordelen' en gedachten waardoor je niet voluit leeft en de werkelijke verbinding maakt die mogelijk is.
 
En verder: Ik heb vorig weekend heerlijk veel inspiratie meegenomen uit het weekend van Veronica Toro en Raul Terren, die naar Nederland waren gekomen om hun wijsheid en ervaring met ons te delen. Veronica is een dochter van Rolando Toro en zij is haar hele leven al omgeven door biodanza.
 
De dansdagen lopen steeds lekker snel vol, dus laat me weten of je er de 28 bij wilt zijn wanneer je je nog niet heb aangemeld.
 
PS: En natuurlijk gaan we niet 'seksen' op de dansdag. Dat doen we lekker in onze eigen privé-omgeving. 
 
Dansdag Seksuele Energie
BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 28 mei 2023
Biodanza met Lyan
 
 
IMG_8749.jpg
 
Ik kan nauwelijks in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met wat er allemaal gebeurt in de maandelijkse dagen die ik organiseer in Naarden. En gelukkig vele deelnemers met mij! Een van jullie zei afgelopen zondag na afloop: 'Het voelt voor mij als een jaartraining. Het is zo waardevol en diepgaand!'
Biodanza geven is zo mijn passie en ik ben superblij met hoe dit tot uitdrukking kan komen in onder meer deze dagen en dat er zoveel mensen van mee kunnen genieten. Er lijken iedere keer wondertjes te gebeuren.
 
In de dagen Biodanza meets Tantra ben je in contact met het diepe mysterie van het leven door een reis van lichaamsbewustzijn, beweging en verbinding.
Key-woorden zijn 'veiligheid', 'afstemming', 'respect' en 'verbinding met jezelf'.
De connectie met seksuele energie/levensenergie zit in jou en vind je niet buiten jezelf door 'externe waardering'.
Door te bewegen verbind je je opnieuw met jouw lichaam, met jouw seksuele energie, met jouw levensvreugde en kracht.
Het maakt je een 'mooier', stralender mens. Je creativiteit gaat (weer) stromen en je voelt je vervuld en verbonden.
 
Wij wonen in ons lichaam, ons lichaam is de poort waardoor we het leven ervaren. Als je bezig gaat met beweging met lichaamsbewustzijn, zul je waarschijnlijk merken dat je grote delen van je lijf helemaal niet echt 'bewoond'.
Door het dansen en door de specifieke oefeningen worden we 'wakker' gemaakt. Mag het leven nog veel meer door ons heen stromen. Met alle gevoelens die daarbij vrij komen.
En hoe mooi is het dat er dan ook momenten zijn waarop je het heel duidelijk voelt:
Ik ben verbonden, ik ben heel en prachtig precies zoals ik ben, ik ben liefde, ik ben precies goed zoals ik ben. Ik hou van mezelf en mijn lichaam. Ik hou van mijn leven.
 
In ons vaak drukke leven is het belangrijk dat we regelmatig momenten afbakenen om connectie met onszelf, met ons lichaam, onze gevoelens, onze kwetsbaarheid en onze kracht te maken. Een biodanzadag zet je in een omgeving waarin je echt helemaal met je aandacht kan gaan naar wat belangrijk voor jou is. Je stapt letterlijk in een ruimte met gelijkgestemden, inspirerende muziek en helende dansen. Daarom ben ik ook zo blij dat zoveel mensen hun weg naar biodanza en naar mijn events weten te vinden. Het is zo krachtig wat we met elkaar voor elkaar kunnen krijgen!
 
De vorige dansdagen 'Biodanza meets tantra' waren nagenoeg 'uitverkocht'. Dus meld je op tijd aan als je er graag bij wilt zijn.
Ik verwelkom je van harte!!
Aanmelden kan door mij te mailen op: 
Jouw bijdrage:
 60 euro per dag
Je kunt het bedrag overmaken naar NL33 ABNA 0470 3749 85
tnv Lyan van der Meulen Acting Training Coaching en Biodanza
 
Je neemt je EIGEN LUNCH mee en indien nodig: eigen bordje en bestek.
Het is ook fijn om PANTOFFELS, een DEKENTJE en FLESJE VOOR WATER mee te nemen.
Ik zorg voor thee en koffie.
 
Let op: Tot 11 uur is er een andere dansles in de zaal die we gebruiken. Wacht alsjeblieft met naar binnen gaan in de ruimte totdat de deelnemers van deze les zich hebben omgekleed en naar buiten zijn gegaan.
Het is dus handig om aan te komen vanaf 11:15 uur.
De laatste vivencia eindigt rond 17:00 uur.
 
De Verdiepingsdagen zijn geschikt voor mensen met biodanza-ervaring of andere ervaring op het gebied van lichaamsbewustzijn en contact.
 
Adres: Nia Studio in Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Parkeren gratis en voor de deur.
Je gaat naar binnen bij de hoofdingang (waar ook de ingang van het zwembad is) en als je binnen bent loop je de gang rechts in. Aan het einde van de gang is een trap naar de 1e etage. Onze zaal is, als je boven komt, aan je rechterhand.
 
Hieronder staan de data voor alle dansdagen in 2023 (en de weekenden!) misschien wil je ze alvast in je agenda zetten. Aanmelden kan natuurlijk ook al.
Ook zie je info over het wekelijks dansen op woensdagavond in Amsterdam.
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
5, 6, 7 mei 2023 (vol!!)
18, 19, 20  augustus 2023 (nog plek)
 
DANSDAGEN 2023
Zondag 28 mei Seksuele Energie, Biodanza meets Tantra
Zondag 25 juni Cursus in Liefde, Liefdesmoed
Zondag 23 juli ...
Zondag 24 september ...
Zondag 22 oktober ...
Zondag 26 november ...
Zondag 24 december Dansen met Engelen (Op de dag voor Kerst)
 
 
Wekelijks op woensdagavond Biodanza in de Jungle met Lyan
Aanvang 20:00 uur
Inloop vanaf 19:30 uur
 
Zelf meenemen:  een dekentje voor oefeningen op de grond.
 
Losse les: 18 euro
Abonnement voor 10 achtereenvolgende weken: 145 euro
 
Adres:
De Jungle
Tweede van Swindenstraat 26
1093 VS Amsterdam
 
Betaald parkeren in de buurt tot 21:00 uur
7 minuten lopen vanaf station Muiderpoort

 

Lieve mensen,
Allereerst mijn grote dank aan alle deelnemers aan de dansdag 'Biodanza meets tantra' van afgelopen zondag. 
Wat een veld van energie. Wat een kwetsbaarheid en kracht, wat een transformatie power en wat veel liefdevolle aandacht voor elkaar.
Dank dank dank.
Mijn hart jubelt.
En de rest van mijn lichaam trouwens ook. 😄
 
Daarom ook zo blij dat ik jullie nu al weer uit kan nodig voor deze dag in april. 
Met nog mooie herinneringen aan de vorige liefdesdag in maart, voel ik me happy dat deze in het verschiet ligt.
De aanmeldingen stromen al binnen, zelfs nog voordat ik deze uitnodiging de wereld in heb gestuurd. 
Ik hoor het graag van jou als je er ook bij wilt zijn!!
ZONDAG 23 APRIL
CURSUS IN LIEFDE
LIEFDESMOED
 
BIODANZA MET LYAN
 
2022_0201_02333400 2.jpg
 
 
Waar hebben wij geleerd om lief te hebben? Zoals we lezen, schrijven en rekenen op school hebben geleerd.
Hoe zou het zijn als je als kind bij de hand was genomen en dat iemand tegen je had gezegd: Dit is wat je hierin kunt doen. Dit is belangrijk. De taal van het hart. Liefdevol grenzen aangeven. Van jezelf houden. Liefdevol communiceren. Luisteren met je hart. Aanwezig, aandachtig zijn. Ontspanning, overgave en vertrouwen. Contact met het veld van liefde. Authentiek en eerlijk zijn. In je kracht staan.
 
Gelukkig heeft Rolando Toro Biodanza in de wereld gezet. En is het door de jaren heen gegroeid tot een groot netwerk van 'liefde trainingen', verspreid over de hele wereld. Waar veel mensen gebruik van maken. Het is als een soort liefdevolle 'revolutie' naast wat er nog allemaal meer in de wereld is.
 
In de dansdagen Liefdesmoed/Cursus in Liefde focus ik op deze liefde. En je wordt van harte uitgenodigd om samen met de andere deelnemers ook in dit veld te zijn en te dansen met jouw kwaliteiten en uitdagingen hierin.
De dagen gaan zeker niet alleen maar over 'liefdesrelaties. Het gaat in beginsel over de liefde met jezelf. Over jou en de mensen om je heen (daar kunnen natuurlijk ook liefdesrelaties in zitten) En over jou en de liefde voor het grotere geheel: de wereld, de natuur, de kosmos. Want hier ligt de bron van ons geliefd, verliefd en liefdevol voelen.
 
De intentie van de dagen is:
Dat we nog meer kunnen leven wie we werkelijk zijn: vreugdevolle wezens van liefde!
 
Thema's waar we mee kunnen dansen tijdens deze dansdagen zijn bijvoorbeeld
Verlatingsangst
Bindingsangst
Bindingsdrang
Het stroomt niet
Je weet niet wat je nou echt voelt, zit snel 'in je hoofd'
Je voelt je afhankelijk van de erkenning/bevestiging van anderen
Je hebt het gevoel dat je je autonomie opgeeft in een relatie
Je hebt 'iets' tegen mannen/vrouwen
Je vind het moeilijk om ergens om te vragen
Je vind het lastig om te ontvangen
Je voelt je te verantwoordelijk
Je hebt spijt van iets
Je vind het lastig om jezelf te zijn in een liefdesrelatie/je past je te snel aan
Je vind het lastig om grenzen aan te geven
Je schaamt je voor je 'schaduwkanten', vind het moeilijk om met deze kanten van jezelf om te gaan
Je bent heel kritisch op anderen
Je doet heel erg je best, vind het moeilijk om te ontspannen
Als er iets is waar jij steeds tegenaan loopt: MAIL HET ME DAN ALVAST! Ik ga dan kijken of ik het op kan nemen in het ontwerp van de dag. 
De dagen zijn geschikt voor iedereen. Het maakt dus helemaal niet uit of je op dit moment in liefdesrelatie zit of niet. En je kunt een partner meenemen om de workshops samen te beleven, maar dat hoeft niet.
 
 
Aanmelden kan door mij te mailen op: Lyanvdmeulen@gmail.com
 
Jouw bijdrage:
 60 euro per dag
Je kunt het bedrag overmaken naar NL33 ABNA 0470 3749 85
tnv Lyan van der Meulen Acting Training Coaching en Biodanza
Contant betalen op de dag zelf mag ook.
 
Je neemt je EIGEN LUNCH mee en indien nodig: eigen bordje en bestek.
Het is ook fijn om een DEKENTJE en FLESJE VOOR WATER mee te nemen.
PANTOFFELS kunnen ook heel fijn zijn om bij je te hebben!
 
Let op: Tot 11 uur is er een andere dansles in de zaal die we gebruiken. Wacht alsjeblieft met naar binnen gaan in de ruimte totdat de deelnemers van deze les zich hebben omgekleed en naar buiten zijn gegaan.
Het is dus handig om aan te komen vanaf 11:15 uur. 
De dag duurt tot ongeveer 17 uur.
 
De Verdiepingsdagen zijn geschikt voor mensen met biodanza-ervaring of andere ervaring op het gebied van lichaamsbewustzijn en contact.
Adres: Nia Studio in Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden
Parkeren gratis en voor de deur.
Je gaat naar binnen bij de hoofdingang (waar ook de ingang van het zwembad is) en als je binnen bent loop je de gang rechts in. Aan het einde van de gang is een trap naar de 1e etage. Onze zaal is, als je boven komt, aan je rechterhand.
 
 
DANSDAGEN 2023 IN NAARDEN
Zondag 23 april 
LIEFDESMOED, CURSUS IN LIEFDE
Zondag 28 mei, 
SEKSUELE ENERGIE, BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 25 juni
 
Zondag 23 juli
 
Zondag 24 september
 
Zondag 22 oktober
 
Zondag 26 november
 
Zondag 24 december 
DANSEN MET DE ENGELEN (de dag voor Kerstmis)
Tijden: 11:15 tot ongeveer 17:00 uur
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
5, 6, 7 mei 2023 (Vol)
18, 19, 20  augustus 2023 (Nog plek)
Dansdag Seksuele Energie
BIODANZA MEETS TANTRA
Zondag 26 maart 2023
Biodanza met Lyan
 
 
IMG_8749.jpg

 

 
Wij wonen in ons lichaam, ons lichaam is de poort waardoor we het leven ervaren. Als je bezig gaat met beweging met lichaamsbewustzijn, zul je waarschijnlijk merken dat je grote delen van je lijf helemaal niet echt 'bewoond'.
Door het dansen en door de specifieke oefeningen worden we 'wakker' gemaakt. Mag het leven nog veel meer door ons heen stromen. Met alle gevoelens die daarbij vrij komen.
En hoe mooi is het dat er dan ook momenten zijn waarop je het heel duidelijk voelt:
Ik ben verbonden, ik ben heel en prachtig precies zoals ik ben, ik ben liefde, ik ben precies goed zoals ik ben. Ik hou van mezelf en mijn lichaam. Ik hou van mijn leven.
 
In ons vaak drukke leven is het belangrijk dat we regelmatig momenten afbakenen om connectie met onszelf, met ons lichaam, onze gevoelens, onze kwetsbaarheid en onze kracht te maken. Dit kunnen we doen door bijvoorbeeld te dansen of te 'journalen'. Een biodanzadag zet je in een omgeving waarin je echt helemaal met je aandacht kan gaan naar wat belangrijk voor jou is. Je stapt letterlijk in een ruimte met gelijkgestemden, inspirerende muziek en helende dansen. Daarom ben ik ook zo blij dat zoveel mensen hun weg naar biodanza en naar mijn events weten te vinden. Het is zo krachtig wat we met elkaar voor elkaar kunnen krijgen!
 
In de dagen Biodanza meets Tantra ben je in contact met het diepe mysterie van het leven door een reis van lichaamsbewustzijn, beweging en verbinding.
Key-woorden zijn 'veiligheid', 'afstemming', 'respect' en 'verbinding met jezelf'.
De connectie met seksuele energie/levensenergie zit in jou en vind je niet buiten jezelf door 'externe waardering'.
Door te bewegen verbind je je opnieuw met jouw lichaam, met jouw seksuele energie, met jouw levensvreugde en kracht.
Het maakt je een 'mooier', stralender mens. Je creativiteit gaat (weer) stromen en je voelt je vervuld en verbonden.
 
De vorige twee dansdagen waren nagenoeg 'uitverkocht'. Dus meld je op tijd aan als je er graag bij wilt zijn.
Ik verwelkom je van harte!!
Aanmelden kan door mij te mailen op: Lyanvdmeulen@gmail.com 
 
Jouw bijdrage:
 60 euro per dag
Je kunt het bedrag overmaken naar NL33 ABNA 0470 3749 85
tnv Lyan van der Meulen Acting Training Coaching en Biodanza
Contant betalen op de dag zelf mag ook.
 
Je neemt je EIGEN LUNCH mee en indien nodig: eigen bordje en bestek.
Het is ook fijn om PANTOFFELS, een DEKENTJE en FLESJE VOOR WATER mee te nemen.
Ik zorg voor thee en koffie.
 
Let op: Tot 11 uur is er een andere dansles in de zaal die we gebruiken. Wacht alsjeblieft met naar binnen gaan in de ruimte totdat de deelnemers van deze les zich hebben omgekleed en naar buiten zijn gegaan.
Het is dus handig om aan te komen vanaf 11:15 uur.
De dag duurt tot rond 17:00 uur
 
De Verdiepingsdagen zijn geschikt voor mensen met biodanza-ervaring of andere ervaring op het gebied van lichaamsbewustzijn en contact.
 
Adres: Nia Studio in Sportcentrum de Lunet (danszaal 1ste etage), Amersfoortsestraatweg 16, Naarden. Parkeren gratis en voor de deur.
Je gaat naar binnen bij de hoofdingang (waar ook de ingang van het zwembad is) en als je binnen bent loop je de gang rechts in. Aan het einde van de gang is een trap naar de 1e etage. Onze zaal is, als je boven komt, aan je rechterhand.
 
Hieronder staan de data voor alle dansdagen in 2023 (en de weekenden!) misschien wil je ze alvast in je agenda zetten. Aanmelden kan natuurlijk ook al.
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
5, 6, 7 mei 2023 (vol!!)
18, 19, 20  augustus 2023 (nog plek)
 
DANSDAGEN 2023
Zondag 26 maart