de helende en liefdevolle werking van biodanza

 

 

Biodanza is als een warm bad. Je dompelt je onder in liefdevolle aandacht, heerlijke zelfexpressie, ontspanning, ruimte, aanraking.

Jij staat in je eigen middelpunt. Net als de anderen. En het mooie is: jullie gaan prima samen.

Het is zo heerlijk om een hele dag, bijvoorbeeld op een dansdag, de tijd te nemen voor positieve input. De hele dag alleen maar voelen en ervaren. Alleen maar fijne harmonische muziek, prettige bewegingen, helende aanrakingen, dansen die je ontspannen en vrij maken.

 

Altijd een verrassing

Wat ik vaak terug hoor is dat Biodanza heelt. En het grappige is dat je van te voren nooit precies weet wat er geheeld gaat worden. Het is altijd een (prettige) verrassing.

Biodanza zet processen op gang die zich vooral afspelen in ons onderbewustzijn. Je hoeft het dus allemaal niet te snappen wat er gebeurt. Sterker nog: hoe meer je je kunt overgeven aan deze processen, hoe meer je de controle loslaat, hoe beter het proces zijn/haar gang kan gaan.

Mooi toch!?

 

Stralend

Ik zie het iedere keer weer. Aan het eind van een dag of een avond gaan de mensen naar huis met zachte gezichten, stralende ogen een een glimlach op hun gezicht. Magisch! En tegelijkertijd puur natuur.