INDIVIDUELE COACHING

'Being more me': Voluit leven vanuit je kern

 

Loop je ergens tegenaan in je leven of wil je stappen zetten die maar niet lukken? Op het gebied van werk, relaties, zelfvertrouwen? Of kom je in Biodanza steeds dezelfde emoties tegen en snap je maar niet waar die vandaan komen?

Misschien is het de moeite waard om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Naast Biodanzadocent ben ik namelijk ook coach (en trainer / trainingsactrice) op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie. Ik heb daar een eigen bedrijf in en door de jaren heen heb ik al aan heel wat mensen mogen bijdragen. Zowel in organisaties als in persoonlijke trajecten.

 

Echt stappen zetten

Vaak is het zo dat je wel enigszins kunt zien waar je tegenaan loopt in je leven of in je werk maar dat het dan lastig is om echt duidelijke stappen te maken om bijvoorbeeld een nieuwe richting in te slaan, of iets dat je graag wilt van de grond te krijgen.

Dan blijft het bij dromen, verlangens, wensen, maar voel je ook frustraties, angsten en zorgen. En gebeurt er niet werkelijk iets nieuws.

De kunst is dan om je dromen, verlangens en wensen realiteit te laten worden. Als het ware naar de aarde te brengen. In de werkelijkheid. In het hier en nu.

 

Helderheid

Maar het is soms lastig om dat in je eentje, of met behulp van zo nu en dan een goed gesprek met een vriend/vriendin/collega te doen.

Waar je namelijk meestal tegenaan loopt zijn je blinde vlekken die - het woord zegt het al - voor jezelf lastig zijn om te zien en die je gedrag en emoties onbewust beïnvloeden. Je hebt dan iemand nodig die je ze kan laten zien.

Of wat er ook kan ontbreken is structuur. En het niet helder hebben van acties die nodig zijn. Of je komt niet tot de acties omdat je beperkt wordt door belemmerende overtuigingen of beelden die je van jezelf of de werkelijkheid hebt. Of je hebt geen voeling meer met dat wat je echt inspireert en je voelt je een dolende in de woestijn (in je eigen leven).

 

Aandacht

Op zo'n moment kun je met mij een coachingstraject doen.

Zodat we samen kunnen kijken hoe jij de gewenste stappen in je leven kunt zetten.

Als je aan Biodanza doet, kunnen we ook jouw ervaringen uit de vivencia's gebruiken. En zo het transformatieproces dat Biodanza je biedt effectief omzetten naar je dagelijkse leven buiten de vivencia's. Op dit gebied ben ik een ervaringsdeskundige!

Tijdens de gesprekken ben ik 'voelende aanwezig'. Ik heb gemerkt dat dit een ruimte creëert waarin de mooiste dingen met mensen kunnen gebeuren.

 

Being more me 

In al mijn werk word ik geïnspireerd door 'Being more me'. Hoe kun je werkelijk zijn wie je echt bent. Voluit leven vanuit je kern. Als je, samen met mij, in onderzoek wilt gaan naar jouw eigen 'Being more me', en hier de resultaten van wilt terugzien in bijvoorbeeld je werk of je relaties, dan hoor ik graag van je!

 

Contact 

Mocht je op zoek zijn naar een coach zoals ik, onderneem dan nu actie:

Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-42152641 of via de mail: lyanvdmeulen@gmail.com

 

Vergoeding via werkgever?

Ik werk veel voor organisaties (Lyan van der Meulen, Acting Training Coaching) dus je kunt ook kijken of het mogelijk is dat je werkgever het traject vergoedt.  Coaching valt doorgaans onder het budget voor opleidingen, loopbaanbegeleiding en reïntegratie.  

 


Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

Lyanvdmeulen@gmail.com

 

Telefoon: 06-42152641

 

ABN-AMRO:

NL33ABNA 0470374985

 

KvK

Btw NL 1096 46 174 B01

 

Neem ook een kijkje op mijn andere website Liefdesmoed.nl!!:

 Nieuwsbrief

 

Hieronder kun je je aanmelden als je info wilt ontvangen van en over Biodanza met Lyan. Je kunt je aanmelden voor de wekelijkse teksten en de dansdagen en andere activiteiten, of alleen voor de dansdagen en andere activiteiten. Geef even aan wat je wilt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 Agenda

 

IEDERE 
WOENSDAGAVOND
Biodanza in de Jungle
in Amsterdam
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
 
12, 13, 14 januari 2024
3, 4, 5 mei 2024
16, 17, 18  augustus 2024
4, 5, 6 oktober 2024
 
DANSDAGEN 2024 IN NAARDEN
Zondag 21 januari Biodanza meets Tantra
Zondag 18 februari Liefdesmoed/Cursus in Liefde
Zondag 17 maart Biodanza meets Tantra
Zondag 21 april
Zondag 19 mei
Zondag 16 juni
Zondag 21 juli
Zondag 15 september
Zondag 20 oktober
Zondag 17 november
Zondag 15 december
Tijden: 11:15 tot ongeveer 17:00 uur