NOG MEER ERVARINGEN DEELNEMERS

“Wilde je nog complimenteren over de afgelopen dansdag. Wat heb je dat mooi en zorgvuldig gedaan. Hele veilige sfeer gecreëerd en mooi opgebouwd. Zowel met de inleiding, het uitwisselen in 2-tallen, als in de dans. Je bent een kanjer.““Ik vind het mooie bij jou, Lyan, dat jij de Vivencia’s op een hele natuurlijke manier weet over te brengen. Er zit niets geforceerds in en ik kan me daarom helemaal overgeven aan de dansen, die jij aanbiedt. Ik kom altijd helemaal geestelijk gesterkt van jouw dansdagen weer thuis. En dat heeft weer positief een effect op mijn relaties, mijn gezin, mijn werk, mijn leven. Dank je wel Lyan!”“Ik bewonder je stijl, warmte en puurheid zoals jij de groep leidt naar oprechte liefdevolle verbindingen.”“Wow, wat was het weer een heerlijke dansdag, Lyan!! Ik vind het altijd bijzondere dagen bij je, prachtig workshop programma en je doet het op een heerlijke speelse manier waar ik me helemaal bij thuis voel !!!”  “Het was een bijzondere avond, ik heb genoten. Bedankt voor je

bezielende leiding!” “Lieve Lyan, ik voel me een geluksvogel dat ik Biodanza bij jou mag doen. Ik geniet nu nog na..”“Gisteren een 'vetgave' dag gehad met hele mooie mensen. "ontvangen & geven". Ja, zo een dag ondergedompeld zijn in de positieve energie die rijkelijk stroomt is een weldaad voor m'n ziel.”“Wat een fantastische dansdag was dit zeg!! Héérlijk om zowel mijn kracht als kwetsbaarheid in een veilige omgeving te mogen ervaren.”“Ik heb zondag met veel plezier deelgenomen aan je dansdag. Ik heb genoten van hoe je jezelf en je speelsheid inbrengt als docent en hoe je ons steeds weer uitnodigt in het contact met onszelf, en om ons niet te verliezen in de ander of in de illusie dat de ander de oplossing is voor onze verlangens. Ik heb in de Biodanza nog niet eerder meegemaakt hoe je het thema liefde zo in zachtheid, vuur en romantiek weet vorm te geven zonder in de valkuilen van de valse hoop en de magische verlangens te vallen. Heerlijk. Ik kom graag nog eens bij je terug.”“Wat ik fijn vind aan Biodanza is dat het een glimlach op mijn gezicht brengt zodra de muziek begint. Ik dans al enkele jaren en ik vind het heerlijk. Ik heb echter nog nooit zo'n fijne docent gehad als Lyan. De passie die ze in haar lessen brengt en de liefde die ze ons allemaal geeft zijn voor mij een reden om elke week weer naar haar les te komen.”“Lyan is in staat om zonder al te veel woorden te gebruiken haar deelnemers te inspireren om bij hun gevoel te komen. Simpelweg doordat ze dat gewoon laat zien, zowel in de dans als voor en na de vivencia's.”“Lyan neemt aan het begin van de vivencia ruim de tijd om contact met jezelf te maken. Dat is fijn en geeft diepgang aan de vivencia. Ik ervaar Lyan als inspirerend, ze laat zichzelf in de vivencia zien. Dat werkt uitnodigend om ook mezelf te laten zien en daardoor steeds weer nieuwe stukjes in mezelf te ontdekken.”“Ik geniet van de levenslust waarmee je  (voor-)danst op de maandagavond. In openheid en overgave, de vrijheid die je hierin ervaart is terug te zien (ik zie het in je ogen!). Blijheid. ‘Being More Me...’ Helemaal, dit is het; een meer kernachtige omschrijving van de essentie zou ik niet kunnen bedenken. En het raakt me.

Voor dit Being More Me kom ik naar Biodanza, elke keer opnieuw een avontuur, me verheugend om weer meer van mezelf te ontdekken en (liefst) opnieuw contact te maken met mijn eigen levenslust.

En vooral, dit weer te delen middels dans. Wat is contact (hervinden) met mezelf en met de ander iets vreugdevols.

Biodanza gaat over de Essentie van Leven, expressie gevend aan de levens-Stroom zoals die door jou heenvloeit, door zelf weer 'vloeibaar' te worden in beweging en emotie, op je eigen unieke manier.

Ik houd van deze expressie via het lijf, er zijn geen woorden meer nodig, het lichaam beweegt en danst, op zichzelf of in contact. Het lichaam danst je leven.

...zo, en zo kwamen er ineens heel veel bespiegelingen op, tot en met de inauguratierede 'van' Nelson Mandela (want als je het licht in jezelf niet kunt ervaren, hoe kun je dan een licht zijn voor een ander etc...), zo ver gaat  Biodanza. En dan nog de onontbeerlijkheid van de goede muzikale omlijsten (trilling!)...

Ik vind het heerlijk om bij en met jou te dansen en je ziet me weer terug op de maandagavond.”


“Ik dans zoals ik doe

Vraag me niet hoe

Wat ik doe, dans ik.

De warmte en veiligheid van Lyan’s maandagavondgroep.

Ik stap erin – voel me gauw thuis – dans zonder te denken – geniet – ga naar binnen – maak van alles mee – en drink tot slot een heerlijk kopje thee.

Lyan begeleidt in puurheid, vrolijkheid, liefde en vertrouwen. Haar biodanza-nest is gevuld met prachtige zielen. De muziekklanken raken mijn innerlijke snaren.

Biodanza helpt mij de kwetsbaarheid en grootheid in mijzelf te voelen en daarop te vertrouwen.

Rijkdom voor mij. Ik voel dankbaarheid dat dit allemaal bestaat… en verder mag gaan naar waar het heen gaat.

Blij van Lyan.”“Heerlijk zo'n dansdag. Even een dag er helemaal uit. Totaal wat anders. Tot nog toe iedere keer genoten van de fijne energie, de muziek, de mensen.”“Biodanza en de vivencia’s bij Lyan betekenen veel voor me. De schoonheid, verrassing en mystiek van ont-moetingen op deze natuurlijke, spontane en tevens rituele manier vervullen en verrijken mij. Inmiddels niet meer weg te denken in mijn leven.”“Biodanza laat me vooral vreugde voelen! De vreugde van het blije kind! De muziek is levendig, temperamentvol, soms weemoedig of transenderend. Altijd heerlijk om door me heen te laten gaan en op te bewegen. Ook heeft Biodanza op mij een zeer vitaliserend effect! Soms ga ik er gebroken, met pijn in mijn rug en uitgeput naar toe, maar ik kom er altijd fit vandaan, lekker in mijn lijf voelend.

Maar er gebeurt ook altijd iets mysterieus in de loop van de avond. Mijn hart gaat  als vanzelf open en ik sta op een gegeven moment open voor een ieder om me heen. In Biodanza kan je onvoorwaardelijke en zuivere liefde beoefenen en dat vind ik heel belangrijk, al is het ook nog een hele weg!

En oh ja, heel veel dank voor al wat je me dit jaar hebt meehelpen ervaren!”“Lieve Lyan, gisteravond was helend. Dank je wel voor de manier waarop  je deze prachtige avonden faciliteert: warm, betrokken, liefdevol.”“Hey lieve Lyan, ik wil je even zeggen dat ik het een hele bijzondere avond vond. Mooie mensen, hele fijne sfeer, mooie oefeningen en wederom heerlijke muziek...!!!”“ Thanks for such a beautiful class last night, Lyan. You have a great group of people and hold the space in a very beautiful way.

I've gone blank - you got me into vivencia beautifully!”“Dank je wel...............!!!!!”

                

           

 


REACTIES DEELNEMERS ONLINE DANSEN

 

Dankjewel allemaal, ik vond het een hele bijzonder ervaring. 

 


Dank jullie wel, dank je wel Lyan. Ik vond het een prachtige ervaring. Zo waardevol!

 


Moet kinderen op bed leggen, het was een super fijne ervaring! voor herhaling vatbaar!


 


Prachtig alternatief in deze tijd van sociale afstand. Dank je wel


 


Dank je voor deze bijzondere vivencia xxx


 


Het was heel bijzonder! En Mooi!


 


Het was heel leuk om de energie te ervaren. 
Dank je wel


 


Heel erg bedankt Lyan, je deed het super, heel natuurlijk en spontaan, daardoor kon ik er heel goed in mee gaan. Voor herhaling vatbaar!


 


Dankjewel, het was heel fijn. Helemaal in vivencia gekomen. En ook een fijne regressieve ervaring gehad. Heel erg bedankt allemaal.


 


Wat fijn om hier bij te zijn, het was een heerlijke ervaring!


 


Super om zo op deze manier, in deze tijd mee te dansen.

Commentaren: 0

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

Lyanvdmeulen@gmail.com

 

Telefoon: 06-42152641

 

ABN-AMRO:

NL33ABNA 0470374985

 

KvK

Btw NL 1096 46 174 B01

 

Neem ook een kijkje op mijn andere website Liefdesmoed.nl!!:

 Nieuwsbrief

 

Hieronder kun je je aanmelden als je info wilt ontvangen van en over Biodanza met Lyan. Je kunt je aanmelden voor de wekelijkse teksten en de dansdagen en andere activiteiten, of alleen voor de dansdagen en andere activiteiten. Geef even aan wat je wilt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 Agenda

 

IEDERE 
WOENSDAGAVOND
Biodanza in de Jungle
in Amsterdam
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
 
12, 13, 14 januari 2024
3, 4, 5 mei 2024
16, 17, 18  augustus 2024
4, 5, 6 oktober 2024
 
DANSDAGEN 2024 IN NAARDEN
Zondag 21 januari Biodanza meets Tantra
Zondag 18 februari Liefdesmoed/Cursus in Liefde
Zondag 17 maart Biodanza meets Tantra
Zondag 21 april
Zondag 19 mei
Zondag 16 juni
Zondag 21 juli
Zondag 15 september
Zondag 20 oktober
Zondag 17 november
Zondag 15 december
Tijden: 11:15 tot ongeveer 17:00 uur