Ik ga het gewoon doen

 

Ik ga iets doen wat ik al heel lang wil doen, maar wat ik steeds heb uitgesteld omdat ik het ook eng vind om te doen. Omdat het eigenlijk ook zo'n persoonlijk onderwerp is: "liefdesrelaties"

Ik ben - zoals velen van jullie - ondertussen wel ervaringsdeskundige in en weet er vanuit mijn werkervaring als communicatiewetenschapper /coach ook heel veel over, maar ik merkte dat er iets was wat me weerhield om het op mijn 'biodanza-agenda' te zetten.

Ik vind het fijn om met jullie te delen wat dat is, omdat ik denk dat dat me meer vrijheid gaat bieden.

 

 

Waar het op neer komt, in het kort, is dit: Ik ben zooooo blij en dankbaar met mijn liefdesrelatie met Richard dat ik dit onderwerp uit een soort gevoel van controle/veiligheid voor mezelf wil houden. Alsof ik met vuur ga spelen door het als onderwerp te kiezen voor verdiepingsdagen. Alsof ik onze liefdesrelatie hiermee op het spel kan zetten.

 

Angst dus. Angst om iets kwijt te raken waar ik zo veel van hou.

Maar een van mijn levensmoto's is om me niet te laten leiden door angst.

Dat wil niet zeggen dat ik mijn angsten niet serieus neem, maar ik wil niet dat ze me inperken. Er is zoveel mogelijk!

 

Het kriebelt en borrelt in mij als ik denk aan hoe ik dit onderwerp vorm kan geven in vivencia's. Al heel lang. Ik heb er zoveel inspiratie over. Zie zoveel soorten 'oefeningen' en mogelijkheden voor me. Ik voel, naast de angst, dus ook heel duidelijk dat ik hier zoveel in te bieden heb!

 

Dus ga ik het nu doen. Binnenkort staan er twee zondagen op de agenda. Op 7 oktober en 4 november 2018. Je kunt de dagen samen boeken, maar ook los van elkaar volgen. Als individu of als stel. Als single, of als iemand die in een liefdesrelatie zit. 

De aanmeldingen lopen al lekker binnen. Er is dus zeker behoefte aan dit soort dagen.

Ik ben zo blij dat ik het ga doen!!!