Ik ga het gewoon doen

 

Ik ga iets doen wat ik al heel lang wil doen, maar wat ik steeds heb uitgesteld omdat ik het ook eng vind om te doen. Omdat het eigenlijk ook zo'n persoonlijk onderwerp is: "liefdesrelaties"

Ik ben - zoals velen van jullie - ondertussen wel ervaringsdeskundige in en weet er vanuit mijn werkervaring als communicatiewetenschapper /coach ook heel veel over, maar ik merkte dat er iets was wat me weerhield om het op mijn 'biodanza-agenda' te zetten.

Ik vind het fijn om met jullie te delen wat dat is, omdat ik denk dat dat me meer vrijheid gaat bieden.

 

 

Waar het op neer komt, in het kort, is dit: Ik ben zooooo blij en dankbaar met mijn liefdesrelatie met Richard dat ik dit onderwerp uit een soort gevoel van controle/veiligheid voor mezelf wil houden. Alsof ik met vuur ga spelen door het als onderwerp te kiezen voor verdiepingsdagen. Alsof ik onze liefdesrelatie hiermee op het spel kan zetten.

 

Angst dus. Angst om iets kwijt te raken waar ik zo veel van hou.

Maar een van mijn levensmoto's is om me niet te laten leiden door angst.

Dat wil niet zeggen dat ik mijn angsten niet serieus neem, maar ik wil niet dat ze me inperken. Er is zoveel mogelijk!

 

Het kriebelt en borrelt in mij als ik denk aan hoe ik dit onderwerp vorm kan geven in vivencia's. Al heel lang. Ik heb er zoveel inspiratie over. Zie zoveel soorten 'oefeningen' en mogelijkheden voor me. Ik voel, naast de angst, dus ook heel duidelijk dat ik hier zoveel in te bieden heb!

 

Dus ga ik het nu doen. Binnenkort staan er twee zondagen op de agenda. Op 7 oktober en 4 november 2018. Je kunt de dagen samen boeken, maar ook los van elkaar volgen. Als individu of als stel. Als single, of als iemand die in een liefdesrelatie zit. 

De aanmeldingen lopen al lekker binnen. Er is dus zeker behoefte aan dit soort dagen.

Ik ben zo blij dat ik het ga doen!!!

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

 

Algemeen: 

Lyanvdmeulen@gmail.com

 

Telefoon: 06-42152641

 

ABN-AMRO:

NL33ABNA 0470374985

 

KvK

Btw NL 1096 46 174 B01

 

Neem ook een kijkje op mijn andere website Liefdesmoed.nl!!:

 Nieuwsbrief

 

Hieronder kun je je aanmelden als je info wilt ontvangen van en over Biodanza met Lyan. Je kunt je aanmelden voor de wekelijkse teksten en de dansdagen en andere activiteiten, of alleen voor de dansdagen en andere activiteiten. Geef even aan wat je wilt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 Agenda

 

IEDERE 
WOENSDAGAVOND
Biodanza in de Jungle
in Amsterdam
WEEKEND RETREATS LAND VAN LISA:
 
12, 13, 14 januari 2024
3, 4, 5 mei 2024
16, 17, 18  augustus 2024
4, 5, 6 oktober 2024
 
DANSDAGEN 2024 IN NAARDEN
Zondag 21 januari Biodanza meets Tantra
Zondag 18 februari Liefdesmoed/Cursus in Liefde
Zondag 17 maart Biodanza meets Tantra
Zondag 21 april
Zondag 19 mei
Zondag 16 juni
Zondag 21 juli
Zondag 15 september
Zondag 20 oktober
Zondag 17 november
Zondag 15 december
Tijden: 11:15 tot ongeveer 17:00 uur