Creatie

Creatie

Wat heerlijk om te voelen hoe mijn creativiteit stroomt. Ik ben (opnieuw) mijn website voor Biodanza met Lyan aan het maken. Mijn vorige site was gemaakt door Wim, en ik vroeg hem ook voor de bewerkingen. Vanaf nu kan ik het zelf doen en is het veel gemakkelijker voor me om de site levend(ig) te houden.
Ik voel me enthousiast. Dit gevoel ken ik gelukkig goed. Heb ik altijd als ik iets creëer. Of het nu een tekst is of een Vivencia.

Het voelt fijn! 

Ook al kan ik er soms van te voren tijden tegen aanhikken.
Of deze 'broedtijd', zoals ik het wel noem, ook altijd echt nodig is? Ik weet het niet. Ik doe het vaak wel, dat weet ik wel.

Maar daarna voelt het nog lekkerder als het stroomt. Omdat ik ook weet hoe het anders kan voelen.

 

Creativiteit is een van de gebieden binnen Biodanza. De dansen/oefeningen hebben als doel dat je creativiteit stroomt. En dat je je vrij voelt om creatief te zijn. En dat je ervaart dat creativiteit niet louter voorbehouden is aan kunstenaars, muzikanten en artiesten. Dat creativiteit hoort bij het leven. Dus bij iedereen!

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  biodanzametlyan (vrijdag, 13 maart 2015 18:16)

  ff testen :-)

 • #2

  Ed (vrijdag, 13 maart 2015 19:43)

  Mooi dat je het nu zelf in de hand hebt. hoop dat er veel mensen komen kijken op je website. Ik vind het trouwens best knap dat je dit kunt! Wil ik ook leren.........
  Maandag kom ik zeker weer bij je dansen.........

 • #3

  biodanzametlyan (vrijdag, 13 maart 2015 20:43)

  Dank voor je reactie Ed. Je bent de eerste die reageert op deze spliksplinternieuwe website. Gefeliciteerd!! :-)

  En ja, graag tot maandag! Weet je wat, als 'prijs' kun je een verzoekdans indienen voor aankomende maandag. Lijkt je dat wat?

 • #4

  Wim Jongedijk (zaterdag, 14 maart 2015 17:31)

  Fraai Liily, ik ben al vanaf het begin je fan en deze website is een heerlijke snuffelhoek voor je oude en nieuwe fans. Maar het allerfijnste is zelf te dansen. Tot maandag! Xwim

 • #5

  Ed (zondag, 22 maart 2015 23:05)

  Kan ik mijn "prijs" nog innen?
  Ik zal even nadenken over welke dans ik fijn vind........