wekelijkse groep amsterdam op maandagavond

Let op: de groep op maandagavond heeft TIJDELIJK EEN STOP OP NIEUWE DEELNEMERS. Als je belangstelling hebt om mee te doen, stuur me dan wel een berichtje. Ik zet je op de WACHTLIJST en laat je weten wanneer de groep weer open gaat voor nieuwe mensen. Je bent ondertussen van harte welkom om aan de VERDIEPINGSDAGEN deel te nemen, mits je ervaring hebt met biodanza. Als je dat nog niet hebt kan ik je verwijzen naar een groep van een biodanza-collega.

"Lieve, inspirerende Lyan, 

Heerlijk herkenbaar weer wat je schrijft, ook het stuk wat je schreef over de dansdag. Ja, ik geniet van jouw teksten en van jouw vivencia's. 

Ik lees net op ergens op internet ergens over de betekenis van vivencia:  “een ervaring die een individu met grote intensiteit beleeft in het hier-en-nu, die de emotionele en organische functies omvat” (Rolando Toro Araneda,1968). Dankjewel dat je me steeds weer meeneemt op een reis waarin ik mezelf en anderen zo kan ontmoeten. Je bent de beste gids die ik me kan bedenken."

Elke maandagavond is er een wekelijkse Biodanzaworkshop in Amsterdam. Door wekelijks te dansen geef je jezelf de mogelijkheid om je leven geleidelijk te transformeren. Het is een proces van integratie dat gestaag voortgaat. In de veiligheid van de wekelijkse groep kun je steeds meer zijn wie je werkelijk bent. Het is belangrijk Biodanza wekelijks te blijven doen, totdat de effecten een blijvend karakter krijgen.


Reacties van deelnemers:

 

"Ik vond het een feestje gisteravond. Wat zijn we verwend met jou!"

 

"Ben al weer een tijdje terug in Frankrijk en denk nog vaak aan die mooie vivencia die ik bij jou heb mogen beleven. Het was geweldig en intens voor mij om in jouw groep te dansen... een groep zo open, zo teder... Dank jullie wel ieder individueel en allemaal samen voor jullie warme welkom !"

Plaats:  Geert Groote School II

              Fred Roeskestraat 82

              Amsterdam

 

Wanneer:  

    Iedere maandagavond,

 soms niet in schoolvakanties

 

Inloop: vanaf 19:30 uur

Start: 19:45 uur

 

Voor wie:

Voor iedereen die belangstelling heeft om Biodanza in zijn/haar leven te hebben.

Het is een gevorderden-groep: Als je nog geen ervaring hebt met Biodanza neem dan contact met me op om samen te kijken of deze plek geschikt is voor jou. Je kunt me ook bellen:

06-42152641

 

Deelname: 

Abonnement 10 achtereenvolgende lessen: 110 euro

(Losse les 15 euro)

 

Meld je hier aan