Twee-wekelijkse groep in meppel

Lieve bezoeker van mijn website. Ik ben gestopt met twee-wekelijks les geven in Meppel en Groningen. Het reizen viel me, na 5 jaar, te zwaar. Ook al had ik het erg naar m'n zin met deze twee groepen en voelde ik me ook iedere keer verwarmd door het enthousiasme van de deelnemers.

Mijn plan is om wel nu en dan een DANSDAG of andere LOSSE DANSAVOND in Meppel of Groningen te organiseren.
Als je hier van op de hoogte wilt worden gehouden. Stuur me dan even een mailtje!. Geef alsjeblieft aan of je info over Meppel, danwel Groningen, danwel allebei wilt. En je bent natuurlijk altijd van harte welkom op mijn andere events. Alvast bedankt!!

Een keer in de twee weken reis ik van Amsterdam naar Meppel om daar ook met een groep te kunnen dansen. 
De groep bestaat al heel wat jaren en wordt gevormd door warme, enthousiaste dansers. Het is heel fijn om samen te dansen!!

 

Er is ruimte voor nieuwe deelnemers!

 

Als je besluit om biodanza in Meppel te gaan doen, is het fijn als je iedere twee weken kom. (Tenzij je ziek of op vakantie bent natuurlijk)

Biodanza is een geleidelijk transformatie proces wat ontstaat door regelmatig te dansen. Op die manier integreer je jouw ervaringen in je dagelijkse leven.

Zeer de moeite waard om zelf te ontdekken!

 

Wil je weten of deze groep geschikt is voor jou?

 

Neem contact met mij op!

 


Locatie:

 

De Toermalijn voor Vrije school onderwijs

Julianastraat 22

7941 JC  Meppel

 

Wanneer:  Vrijdagavonden (1 x per 2 weken)

(kijk voor de data linksonder op deze pagina of in de agenda)

 

Deelname: 

15 euro per keer

 

Meld je hier aan

 

Ik ben deze groep begonnen samen met Silvan Schalken. Met veel plezier hebben we jarenlang, om en om, biodanza gegeven in Meppel. Silvan is gestopt omdat hij nu voluit bezig is met de  realisatie van zijn project 'Land van Lisa'.

 

De organisatie van de Meppel-groep is in handen van Els Jonkheer. Zij doet dit met hart en ziel. Els nam ook het initiatief om met deze groep te beginnen en nodigde Silvan en mij uit om naar Meppel te komen.   elsjonkheer@live.nl