"Door iedere maand samen te dansen en te delen ervaar ik een fijne verdiepende verbinding met anderen. En steeds meer uitwisseling van wat je elkaar te bieden hebt, zowel tijdens de dansdag als in het delen daarbuiten. Voor mij staan mijn ontwikkelingsproces en de dans niet los van elkaar, maar vullen elkaar aan en versterken elkaar. Zo mooi om te ervaren. En daarom vind ik het heel erg fijn dat Lyan geen jaarthema heeft maar een thema per dansdag, wat eigenlijk meestal precies aansluit bij wat er bij mij speelt. En dat ze afstemt op wat er op dat moment in de groep speelt. Kortom, een waardevol dansjaar voor mij!"
                                                                                                                                                             
 Deelneemster Jaargroep 2015/2016

jaargroep

Oktober 2016 start er weer een Jaargroep!!
(Data onder aan deze pagina)


In oktober start er voor de derde maal op een rij een Jaargroep.
Het voelt als een eer om op zo'n mooie, veilige, intieme manier met mensen te mogen werken. En elke keer voelt het ook als een wonder om te mogen ervaren wat er gebeurt op de dagen en in de levens van mensen. Ik ben me ervan bewust dat ik als individu nooit alles kan bevatten wat er van binnen en van buiten gebeurt met iedereen, maar dat wat ik op pik - bijvoorbeeld doordat de mensen erover delen - is prachtig.

 

De Jaargroep biedt een structuur waarbinnen deelnemers de ruimte hebben te werken met intenties en en tegelijkertijd zich te laten verrassen door de uitwerkingen die het heeft in hun leven. Het blijkt een krachtige werkvorm te zijn!

 

De Jaargroep is een mogelijkheid om je Biodanza-ervaring te verdiepen in de veilige omgeving van een vaste groep. Een keer per maand, steeds op een zondag, komen we samen in Amsterdam, op mijn fijne vaste plek: de zaal van de Vrije School op de Fred Roeskestraat. Ik ben blij dat we deze plek ook hiervoor mogen gebruiken!

VOOR ALS JE VERDIEPING IN JE LEVEN VERLANGT

De Training is bedoeld voor jou als je ruime Biodanza-ervaring hebt (minimaal 1 jaar), en er naar verlangt om (nog) meer te leven wie je werkelijk bent. Om vrijheid te ervaren in het tot uitdrukking brengen van jouw talenten, jouw mogelijkheden. Ik ga ervan uit dat je hiervoor niet hoeft te veranderen, je hoeft alleen maar te zijn wie je werkelijk bent. De Jaartraining biedt verdieping in de dans en verdieping in je leven.

We dansen alle aspecten van onze levenskracht, van wie we zijn. Onze Vitaliteit en Creatiekracht, Liefde en Seksualiteit en onze Verbinding met het Geheel.


De precieze invulling van het programma stem ik af op de mensen die deelnemen.

Er zal ook aandacht zijn voor de integratie van de opgedane ervaringen in je dagelijkse leven.

Verzoek: Mocht je mensen in je omgeving hebben van wie je vermoedt dat deze Jaargroep iets voor hun is: Wil je ze er op attent maken?

ervaringen deelnemers jaargroep

"De jaargroep was voor mij echt een verrijking. De beslotenheid van een vaste groep is fijn. Twee vivencia's op een dag geven extra verdieping, met toch voldoende rust er tussendoor. Een soort van op reis, met jezelf en met elkaar. Ik keek er elke maand weer naar uit. Groei en bloei, meer verbinding met mezelf en anderen en vreugde heeft het gebracht. 

Speels, stevig, zacht, kracht, diepgang, luchtigheid, humor, aandacht zijn zo woorden die in me opkomen als ik aan Lyan als fijne bevlogen teacher van de jaargroep denk. "

 

" Het is zo heerlijk om bij jou te dansen. Je voelt zo open en ik voel veel diepte bij jou. Het voelt heel veilig."

 

" Met mensen om mij heen, familie en met name mijn relatie, zie ik meer acceptatie van mijn zachte kant en daardoor vertrouwen in mezelf en daardoor minder angst heb om iemand kwijt te raken, krampachtig aan iemand vast te houden, het meer te laten gebeuren en ook weer los te laten. "

 

" Ik voel me lekkerder in mijn vel, er is acceptatie en stroming van binnen en meer verbinding met mijn hart en daardoor ook naar buiten toe. 

Ik eer mijzelf en dank jou Lyan, dat dit heeft mogen ontstaan. "

 

" Ik heb al aan flink wat groepen deelgenomen in mijn leven, maar ik heb nog nooit eerder zo'n diepe verbinding in de groep gevoeld. Van het begin af aan al."

 

" Het was een mooie periode van samen zijn waarin ik diep in mij de liefde, de rust en het vertrouwen voelde om te dansen en zingen in het moment. Dankjewel voor de prachtige oefeningen met elke keer weer opnieuw bijzonder mooie muziek waarin ik voelde, dit is met aandacht uitgezocht. "data

Zondagen:

2 oktober, 6 november, 11 december 2016, 8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni 2017

kosten

Vroegboekkorting voor de snelle beslissers vóór 1 juni: € 475,-

Opgave vóór 1 augustus: € 495,-

Opgave vóór 1 september: € 525,-

Opgave na 1 september: € 545,-

 

 

 

Bij annulering tot een maand voor aanvang kun je je aanmelding ongedaan maken. Ik reken dan €50,- aan kosten.

Bij annulering binnen vier weken voor aanvang breng ik €100,- in rekening.

Na aanvang van de jaartraining is er geen restitutie mogelijk. Omdat we met een vaste groep mensen zijn, kan er niet iemand voor jou in de plaats komen.

Mocht de training, om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan krijg je uiteraard het hele bedrag teruggestort.

 

aanmelden

Je kunt je aanmelden door mij te mailen of te bellen en na wederzijds akkoord het bedrag overmaken op 

NL33ABNA 0470374985, t.n.v L.J. van der Meulen, Acting Training Coaching.

 

Als je je wilt aanmelden en we kennen elkaar nog niet, wil ik je eerst graag spreken en misschien ook wel eerst meemaken in de dans.

 

 

Lyanvdmeulen@gmail.com

 

Telefoon: 06-42152641